Over Personalhealth

Over ons
Je gezondheid is belangrijk en daarom informeren we je via deze website over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Wat moet je doen om gezond te leven? Welke medische innovaties zijn er die er wellicht voor zorgen dat bepaalde aandoeningen in de toekomst beter behandeld kunnen worden? Je leest het allemaal op personalhealth.nl. We plaatsen bijdrages van enthousiaste schrijvers die hun kennis en persoonlijke ervaringen graag met jou willen delen. Kom dus regelmatig even langs om onze nieuwe blogs als eerste te lezen. We plaatsen regelmatig nieuwe bijdragen met interessante informatie voor iedereen.

Adverteren

Heb je een website, product of bedrijf dat aansluit bij het thema van onze website? Vraag dan nu een prijsopgave aan voor het plaatsen van een goed gelezen advertorial.

Blogger worden
Vind je het leuk om te schrijven over gezondheid en welzijn? Stuur ons dan een mail met je motivatie om blogger te worden voor deze website. Je bijdragen worden geplaatst als ze worden goedgekeurd. Je ontvangt hiervoor geen financiële vergoeding.

Contact

Kunnen we je helpen met meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via ons mailadres.